Hirdetés

E3 2019 - bemutatkozott a Ubisoft free-to-play, görkoris sportjátéka

|

Igaznak bizonyultak a kiszivárgott infók és képek, jön a Roller Champions a Ubisofttól, és ingyen kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Miközben a rajongók egy új Splinter Cellért és/vagy Prince of Persiáért könyörögnek már jó ideje, a Ubisoft inkább egy új IP-nek szavazott most bizalmat, amelynek a sportjátékok kedvelői fognak nagyon örülni.

Hirdetés

A Roller Champions egy free-to-play, csapatalapú, PvP-re fókuszáló sportjáték lesz, amiben a labdázással keresztezik az amerikai filmekből is ismert roller derby-t, vagyis azt, amikor egy ovális pályán görkorcsolyáznak a versenyzők. A projekt már május végén kiszivárgott, így nem maradt más hátra, minthogy a Ubisoft az E3-as előadásán hivatalosan is bemutassa és egy mozgalmas előzetessel prezentálja nekünk, hogy miért lesz jó móka bajnokká felküzdeni magunkat az utcáról:

Mutattak játékmenetet is, nézzétek meg és döntsétek el, nektek való-e vagy sem. Van benne egy kis Rocket League utánérzés, de azért nem nehéz meglátni az egyediséget.

A Roller Champions 2020 elején jelenik meg PC-re, de a pre-alpha demó már mostantól kipróbálható a Uplay-en keresztül, méghozzá egészen június 14-ig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)