Hirdetés

E3 2019 - új Sniper Ghost Warrior Contracts játékmenet és fejlesztői előadás nézhető

|

A CI Games srácai is ott vannak az E3-on, és bár színpadi helyet nem kaptak, egy streamben megmutatták az új Sniper játékukat.

Hirdetés

A Sniper Ghost Warrior Contracts az IGN.com E3-as streamjében bukkant fel, ahol a CI Games meg is villantott egy játékmenet videót. A játék helyszínül szolgáló Szibéria veszélyes ellenfeleket, kalandos helyszíneket ígér és a mi prédáinkra vadászó riválisokat is rejteget. Persze erről a fejlesztők kicsit többet is mesélnek az alábbi videóban.

Hirdetés

Rengeteg kihívás és feladat vár majd ránk, de a legnagyobb bajt nem az időjárási viszontagságok, hanem a rivális lövészek jelentik majd. A misszióinkat MI irányította vadászok is felveszik, akik hozzánk hasonlóan igyekeznek tökéletesen, észrevétlenül végezni az áldozatokkal. A cél az lesz, hogy még előttük likvidáljuk a kijelölt célpontokat.

Ha nincs minderre 13 percetek, akkor pedig egy rövidebb gameplay trailert is megnézhettek. 

A Sniper Ghost Warrior Contracts valamikor 2019-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)