Hirdetés

E3 2019 - még a Square Enix sem tudja, hogy hány részből áll majd a Final Fantasy VII Remake

|

Nem véletlenül nem beszélt a Square Enix epizódokról az E3-as bemutatójában.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Final Fantasy VII Remake pontosan 2020. március 3-án fog megjelenni, azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy a jövőre megjelenő játék valójában csak az eredeti FFVII Midgar részét tartalmazza majd.

Hirdetés

Ez az eredeti első 4-5 óráját tette ki, de a fejlesztők azt állították, hogy ők egy "teljes értékű játékot" csináltak belőle. A legfontosabb kérdés azonban, hogy akkor mi a helyzet a Final Fantasy VII történetének többi részével. Mennyi epizódra (fejezetre/folytatásra/darabra/akármire) számíthatunk? Mint kiderült, ezt még a producer sem tudja:

"Még mi magunk sem tudjuk."

Ez volt a válasza a Kotaku interjújában a producernek, Yoshinori Kitasénak. Mivel a terveik még messze vannak a véglegestől, így természetesen nem tudjuk sem a részek darabszámát, sem az árukat. Reméljük, hogy nem kell többször is 60 dollárt fizetnünk majd a teljes sztoriért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)