Hirdetés

E3 2019 - Square Enix sajtókonferencia élő közvetítés

|

Ha másért nem, a Bosszúállók játék bejelentése miatt mindenképp érdemes lesz ébren maradni!

Hirdetés

Számunkra meglehetősen kedvezőtlen időpontban, június 11-én hajnali 3-kor indul a Square Enix E3-as előadása, de ezt most a világért sem hagynánk ki.

Hirdetés

Persze a japán játékok rajongóinak is érdemes lesz figyelni, de még inkább azoknak, akik kíváncsiak, hogyan ülteti át a Marvel hőseit egy játékba a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal csapata. A Bosszúállók játék bejelentésén túl remélhetőleg felbukkan a régóta várt Final Fantasy VII Remake is, A People Can Fly név nélküli lövöldözős játéka, a Platinum Gamesnél készülő Babylon's Fall, és még néhány meglepetés. Az sem kizárt, hogy a Tomb Raider széria jövőjével kapcsolatban is megtudhatunk pár apróságot.

A konferencia tehát június 11-én hajnali 3-kor veszi kezdetét, az alábbi stream elindításával követhetitek.

Watch live video from Square Enix on www.twitch.tv

Az E3 minden további konferenciájának időpontját megtaláljátok itt, a híreket pedig erre érdemes keresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)