Hirdetés

E3 2019 - nem szabdalhatjuk fel az embereket a Jedi: Fallen Orderben

|

Ha minden vágyad, hogy testrészeket vagdoss le az ellenfelekről, akkor nem a Fallen Order lesz a te játékod.

Hirdetés

Az IGN.com E3-as csapata elkapta a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztőit és kikérdezték őket pár dologról a játékot illetően. A legfontosabb kérdés az volt, hogy lesz-e lehetőség az ellenfeleink testrészeinek levágásra vagy a testük szétvágására.

Hirdetés

A válasz meglehetősen fura. A humanoid ellenfelek esetében erre semmilyen lehetőségünk nem lesz, a kard csak átmegy rajtuk, ahogy azt a játékmenet bemutatóban is láthattuk. A fura része a megoldásnak az, hogy a nem humanoid ellenfeleket (mint például a pókokat) kedvünk szerint felszeletelhetjük.

A harcrendszer egyébként meglehetősen jól néz ki, annak pedig, hogy nem lehet végtagokat levágni emberekről egyértelműen az az oka, hogy a Respawn próbál megmaradni az ESRB "Teen" besorolásos korlátai között. Ettől függetlenül egy picit fura lesz nézni a póklábak reptét, miközben a katonákon majd simán átmegy a fénykard.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)