Hirdetés

E3 2019 - a Star Wars Jedi: Fallen Order is ott lesz a Microsoft konferenciáján

|

A saját fejlesztések mellett jut idő a Respawn Star Wars játékára is.

Hirdetés

A Microsoft veszettül ígéri, hogy saját címekkel is villogni fog az idei E3-on, de azért természetesen a külsős fejlesztéseknek is szorítanak helyet. Tavaly a Cyberpunk 2077-tel fokozták a hangulatot, a jelek szerint ebben az évben pedig egy messzi-messzi galaxisba is be fognak kukkantani. 

Hirdetés

A hivatalos Xbox Twitter oldal egyik új bejegyzése alapján ugyanis ott lesz a Microsoft E3-as előadásán az EA egyik leginkább várt játéka, a Star Wars Jedi: Fallen Order is. Remélhetőleg elárasztanak majd bennünket izgalmas részletekkel, hiszen nem sok értelme lenne külön megmutatni a játékot, ha előtte már az EA Play livestreamben minden friss infót elmesélnek róla. 

Ti várjátok már a Star Wars Jedi: Fallen Ordert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)