Hirdetés

E3 2019 - Ázsiába kalauzol el bennünket a Stronghold: Warlords

|

Jövőre visszatér a Firefly legendás RTS-e, ám lovagok helyett ezúttal mongol hordák és japán szamurájok kerülnek a középpontba.

Hirdetés

A 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendett a Stronghold széria, amiben saját kastélyunkat menedzselhettük, és persze hatalmas seregeket toborozva le is számolhattunk ellenfeleinkkel. Az idei E3-on pedig be is jelentették a sorozat következő felvonását, amit már csak témája miatt is felfokozott szívveréssel várunk.

Hirdetés

Többféle témát is boncolgattak már a Stronghold-játékok, hiszen háborúzhattunk már középkori környezetben, belekóstolhattunk a keresztes hadjáratokba, sőt, az egyik részben még mindenféle mitológiai lény is beköszönt. Azonban a Távol-Keleten még nem csatározhattunk. Eddig. A Stronghold: Warlords pótolni fogja ezt a hiányosságot, ugyanis most mongol, japán és kínai hadurak fognak benne összecsapni, ráadásul számos újítás is érkezik, amikről a Firefly Studios össze is dobott nekünk egy hosszabb videót.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)