Hirdetés

E3 2019 - két új játékot jelent be a Worms stúdiója

|

A Team 17 nem csak fejlesztőként, de kiadóként is aktív, így még izgalmasabb a két projekt kiléte.

Hirdetés

A Team 17 két fronton is igyekszik lépést tartani a játékiparral: fejlesztőként olyan címekkel jelentkeztek az utóbbi években, mint a The Escapists 2 és a Worms W.M.D., kiadóként pedig nekik köszönhetjük többek között az Overcooked 2 és a Forged Battalion megvalósulását is. 

Hirdetés

A csapat most ismertette, hogy mikkel készül minket lekenyerezni az expón, de nem sok konkrétumot árultak el. Az biztos, hogy a 100 fős világháborús csatákat kínáló Hell Let Loose-t nem hagyják kedvcsináló nélkül, már most kaptunk egy videót róla, amely az Early Access június 6-i rajtját hivatott hirdetni: 

A Team 17 ezenfelül megerősítette, hogy két új játékot fognak leleplezni az E3 során, de még csak halvány utalást sem kaptunk arra, hogy mik lehetnek azok. Ki tippel egy új Wormsre?

Közben pedig ne feledjétek, hogy 2019/05-ös GameStarban a Worms: Clan Warst találjátok teljes játékként, szóval, ha kedvet kaptatok a kukacok soha véget nem érő háborújához, akkor nem kell az újságosnál messzebbre mennetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)