Hirdetés

E3 2019 - Switchre is megjelenik a The Elder Scrolls: Blades, új tartalom is befutott

|

Már idén ősszel fejest ugorhatnak a switchesek a kalandba, és gőzerővel készülnek a következő új tartalmak is.

Hirdetés

Androidon, illetve iOS-en már egy ideje elérhető a The Elder Scrolls: Blades, aminek köszönhetően akár útközben is kalandozhatunk Tamriel világában. Hamarosan egy újabb, szintén hordozható platformot hódít meg a játék, és persze a tartalom is bővül szépen, ha már egyébként sikerrel fut.

Hirdetés

A Bethesda az idei E3-as előadásán jelentette be, hogy Nintendo Switchre is elérhető lesz a Blades. Pontos megjelenési dátumot még nem tűzött ki a csapat, de azt elárulták, hogy a Nintendo masináján sem kell majd fizetnünk érte. A jelek szerint egyébként egy az egyben átültetik a srácok a kalandot a hibrid gépre, így a cross-platform fejlődés mellett cross-play is lesz a mobilos és switches verziók között.

Emellett továbbra is igyekszik bővíteni a játékot a csapat, így az E3-mal egy időben már meg is érkezett a legújabb frissítés, amivel együtt számos változás, illetve új tartalmak, köztük egy Dragon Quest is érkezett. Erről is láthattok videót itt:

Nektek hogy tetszik a The Elder Scrolls: Blades? Játszotok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)