Hirdetés

E3 2019 - két DLC-vel zárul majd a The Elder Scrolls Online jelenlegi szezonja

|

A Season of the Dragon következő fejezete augusztusban érkezik, kedvcsinálónak pedig megkaptuk az Elswyr CG videóját is.

Hirdetés

Még az idei év elején indult a The Elder Scrolls Online - Season of the Dragon szezonja, ami kifejezetten az új kiegészítőt, az Elsweyrt hivatott felvezetni. A kiegészítő megjelent, a sárkányok sztoriját pedig hamarosan le is zárjuk. A szezonzárás két DLC-vel fog lepörögni, az elsőt, a Scalebreakert már augusztusban megkapjuk, ezt pedig a Dragonhold követi majd, ami az év utolsó negyedévében fog befutni.

Hirdetés

Hogy a Bethesda kellőképpen rápörgessen minket a sárkányvadászatra, kiadtak egy elég ütős CG trailert is, amelyet saját E3-as konferenciájukon vetítettek le elsőként:

Mindkét DLC ingyenesen elérhető lesz a The Elder Scrolls Online előfizetőknek. Titeket visszacsábítanak majd ezek a tartalmak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)