Hirdetés

E3 2019 - trailerrel jelentették be a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását

|

Egy ideje már tudjuk, hogy a Zelda csapat a BotW megjelenése után elkezdte a melót a következő felvonáson, de már előzetesünk is van hozzá.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után a Nintendo azonnal rárepült a franchise folytatására. A következő nagy Zelda epizód a Breath of the Wild közvetlen folytatása lesz, és úgy tűnik, hogy ebben Zelda is komolyabb szerepet kap majd. 

Hirdetés

A videóból túl sok részlet nem derült ki, de látszólag a Breath of the Wild világában folytatjuk majd a kalandot. A trailerben látható élőholtak valószínűleg át fogják rendezni a tájat, de hogy mennyire, azt már nem mutatta meg a rövidke teaser.

Megjelenési dátum még nincs, de meglepődnénk, ha egy éven belül ideérne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)