Hirdetés

E3 2019 - ott lesz a The Outer Worlds is

|

Az Obsidian elkészíti a saját Falloutját, amely az év legfontosabb eseményéről sem hiányozhat.

Hirdetés

A Fallout 76 nem éppen a legfényesebben ragyogó csillag a Bethesda egén, de az Obsidian megmutatja, hogyan kell jó FPS-RPG-t csinálni: a The Outer Worlds lehet az, amire a posztapokaliptikus szerepjátékok kedvelői már jó ideje várnak, hamarosan pedig még többet láthatunk majd belőle. 

Hirdetés

Áprilisban ugyan már láthattunk a játékból 20 percet, de ennyivel nem érjük be és alig várjuk, hogy újra belenézhessünk a játékmenetbe. Erre legközelebb az E3 során nyílik majd lehetőség, legalábbis a The Outer Worlds hivatalos Twitter oldala erősen arra utal, hogy érdemes lesz a következő hetekben figyelnünk a Los Angelesből érkező híreket: 

A legfontosabb egy megjelenési dátum lenne, így könnyen lehet, hogy az Obsidian ennek a bejelentését tease-eli a fenti módon. Akárhogy is lesz, a The Outer Worlds várhatóan még idén megérkezik PC, PS4 és Xbox One platformokra, digitálisan és dobozos kiadásban egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)