Hirdetés

Egy újfajta Darksiders és egy új Destroy All Humans mutatkozhat be az E3-on

|

A THQ Nordic felhozatalából két eddig be nem jelentett játék is ott lesz a rendezvényen.

Hirdetés

A legutóbbi pénzügyi jelentésből tudjuk, hogy nyolcvan játék fejlesztését támogatja és felügyeli a THQ Nordic, ebből 48-at még nem lepleztek le. Nem fogják mindet az idei E3-ra hozni, de jó esély van arrra, hogy kettőt igen.

Hirdetés

Ez a kettő pedig a Darksiders: Genesis és a Destroy All Humans. Előbbi egy spin-off lesz várhatóan a Darksiders széria eddigi játékaiban látottól eltérő játékmenettel, utóbbi pedig egy remake. A GamingBolt által nemrégiben készített interjúban úgy szerepelnek, mint egy "új irány egy közkedvelt játék/franchise számára", valamint egy "galaktikusan imádott játék/franchise régóta várt visszatérése", de egy korábbi, félresikerült AmA során kiszivárgott egy E3-as terv, melyen a Desperados neve (a harmadik rész készül, ugye), a Monster Jam (június végén jön a Steel Titans), a Biomutant és egy Monkey King nevű játék is szerepelt, bár utóbbi kérdőjellel.

Tavaly a kiadó egyébként azért hagyta ki a Los Angeles-i bulit, mert nem tudta összeegyeztetni a foci vb-vel. Most szerencsére nem jött közbe semmi hasonlóan fontos dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)