Hirdetés

E3 2019 - 18 perces Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint gameplay érkezett

|

Nagyjából 18 percnyi friss anyag érkezett a Ubisoft ősszel debütáló játékából, szóval alaposan szemügyre vehetjük a lövöldözős mókát.

Hirdetés

A The Walking Dead és a The Punisher sorozatokból ismert Jon Bernthal főszereplésével érkezik a Ghost Recon széria következő darabja, a Breakpoint. A Ubisoft E3-as konferenciáján több trailert is kaptunk hozzá, és most érkezett némi friss gameplay is.

Hirdetés

A rendezvényen természetesen kipróbálható a taktikai lövölde, így a YouTube-on már több olyan videó is található, ami tüzetesebben bemutatja a játékmenetet, így egy kb. 18 perces anyag segítségével közelebbről is megnézhetjük, milyen kalandokat és kihívásokat tartogat számunkra az Auroa-szigetcsoport.

A Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint október 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)