Hirdetés

E3 2019 - a Pentagonba és New Yorkba is eljuthatunk a The Division 2-ben, most ingyen játszhatunk vele

|

Ingyenes időszakot, egy újabb platformot és új tartalmakat hozott a Tom Clancy's The Division 2 E3-as szereplése.

Hirdetés

A Ubisoft nem is egy, hanem több bejelentéssel készült a Tom Clancy's The Division 2-t illetően, amelyek mindegyikre azt a célt szolgálja, hogy még elégedettebb és még nagyobb legyen a közösség. Szerintünk jó úton halad a csapat.

Hirdetés

A legtöbben nyilvánvalóan arra voltak kíváncsiak, hogy milyen új tartalmakkal bővül az alapjáték. Az alábbi videók ízelítőt adnak azokból a kalandokból, amiket a közeljövőben élhetünk majd át. Az első epizód helyszíne a National Zoo állatkert lesz, a másodikép a Pentagon, mely egy új, nyolcfős raidnek ad majd otthont.

A 2020 elején megjelenő harmadik epizód során New Yorkba utazunk, ahol le kell vadásznunk valakit.

A Ubisoft gondolt azokra is, akiknek még nem volt szerencséje kipróbálni a Tom Clancy's The Division 2-t, ugyanis június 13. és 16. között ingyenesen játszhatunk vele mindegyik platformon. 

Végül, de nem utolsó sorban az is kiderült, hogy a The Division 2 is azoknak a címeknek a listáján szerepel, amelyek támogatni fogják a Google Stadiát annak indulásakor:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)