Hirdetés

E3 2019 - ezekkel készül a Ubisoft

|

A kiadó röviden megmutatta, hogy mikre számíthatunk a Los Angeles-i expón tőle. Persze azért még nem mindent...

Hirdetés

Nemrég egy cikkben szedtük össze, hogy mit várunk a Ubisoft E3-as konferenciájától, amiben többek között annak is hangot adtunk, hogy esélyt látunk a Watch Dogs 3, egy új Far Cry és a következő Assassin's Creed felbukkanására is. Ezekről ugyan nem beszélt a kiadó a most közzétett kedvcsinálójában, viszont kicsit közelebb kerültünk ahhoz, hogy miket visz magával az expóra. 

Hirdetés

A rövid videóban a Ubisoft megerősíti, hogy ott lesz a közelmúltban leleplezett Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, a két hónapja megjelent Tom Clancy's The Division 2, valamint a folyamatosan frissülő For Honor és Rainbow Six Siege is. A felvétel végén a vállalat elnöke, Yves Guillemot arról beszél, hogy egy-két meglepetésre is számíthatunk (az egyik a kiszivárgott Roller Champions lehet). 

A Ubisoft sajtókonferenciája hazai idő szerint június 10-én este 10-kor kezdődik, amit természetesen mi is élőben követünk majd annak reményében, hogy felbukkan a műsor során egy új Splinter Cell vagy Prince of Persia. Ti minek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)