Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a Ubisoft konferencia?

|

Az új Watch Dogs és Rainbow Six bemutatkozása kétségtelenül erős pont volt, ezzel együtt erősen hullámzónak mondanánk a Ubisoft idei E3-as konferenciáját. És ti mit gondoltok?

Hirdetés

Sajnos a Ubisoftról is elmondható, hogy pillanatok alatt képes cringe fesztivált csinálni bármiből, és mi kicsit szerettünk volna kicsit többet is meglepődni, de azért voltak erős pillanatai az idei produkciójuknak az E3 2019 keretében (nekünk pl. az AC komolyzenei nyitány is bejött). Tartalom legalább volt, bár a legtöbb papírforma szerinti, és kevesebb újdonság, mint amennyit szerettünk volna. Most viszont rajtatok a sor, hogy véleményt mondjatok a felhozatalról.

Hirdetés

Ha esetleg kimaradtatok a buliból, akkor itt van Gucs összefoglalója a Ubisoft E3 2019 konferenciáról, amelyben minden fontosabb pillanat és bejelentés helyet kap, de ha van időtök, akkor érdemes megnézni azért egyben a műsort is:

Most pedig szavazzatok, vagy írjátok meg a véleményeteket kommetben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)