Hirdetés

E3 2019 - lenyűgöző világban játszódik az Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy

|

A Ludomotion alkotásában hatalmas területeket fedezhetünk majd fel.

Hirdetés

Folytatást kap a két évvel ezelőtt megjelent rogue-lite Unexplored, ezúttal még több kalandba keveredhetünk a különleges hangulatú világban. Az Unexplored 2-ben minden egyes bukásunknak nagy jelentősége van, ugyanis ugyanabban a világban indíthatunk útjára egy új karaktert, ahol korábban az előző elhalálozott. 

Hirdetés

Az egyes játékok nyomot hagynak a játékvilágban, és befolyásoljak a soron következő hősünk történetét, így akár olyan helyzet is kialakulhat, hogy egy-egy áldozat meghozásával juttathatjuk előrébb magunkat egy újabb körrel előre tervezve. Az elődjéhez képest a játék bővült a napszakok váltakozásával, újragondolták a harcrendszert, és az egyes karakterek háttértörténete is befolyásolni fogja a kalandokat.  

Az Unexplored 2 hivatalos megjelenéséről egyelőre nem beszéltek, de a mai naptól kezdve elérhető a Fig Open Access keretein belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)