Hirdetés

E3 2019 - így néz ki mozgásban a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

|

A 2019-es PC Gaming Show nem vesztegette az időt, szinte azonnal kaptunk egy hangulatos ízelítőt a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatásából.

Hirdetés

A 2004-es Vampire: The Masquerade - Bloodlines egy rendkívül tökéletlen, de minden hibája ellenére lehengerlően hangulatos játék volt, így nem csoda, hogy rengeteg rajongó örömtáncot lejtett, amikor végre bejelentették a modern folytatását. Néhány rövid kedvcsinálót már láthattunk, viszont a fejlesztők most a PC Gaming Show színpadára is elhoztak egy-két infómorzsát, valamint egy új trailert.

Hirdetés

Mivel egy papír alapú szerepjátékról van szó, ezért a Bloodlines folytatása rengeteg olyan játékelemet tartalmaz majd, ami az első rész rajongóinak ismerős lehet, de azért a fejlesztőcsapat igyekszik saját ötletekkel is megtoldani a már szilárdnak mondható alapokat. Az egyik kifejezetten érdekes dolog az "emotional resonance" rendszer: az ötlet lényege, hogy a vámpírok képesek ráhangolódni az emberek érzelmi "hullámhosszára", ami különféle előnyökkel jár a játékmenet során.

A Vampire The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése valamikor jövő márciusban várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok? Szerintetek melyik a legjobb vámpír klán és miért éppen a Ventrue?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)