Hirdetés

E3 2019 - több változatban lesz kapható a Watch Dogs: Legion

|

Ha csak a játékra vagyunk kíváncsiak, elég lesz a standard kiadás, de egy kis plusz pénzért cserébe sok ajándékot beszerezhetünk mellé.

Hirdetés

Előreláthatólag elég különleges kaland lesz az idei E3-on bejelentett Watch Dogs: Legion, mivel egy fix karakter helyett gyakorlatilag London bármelyik polgára lehet a játék főszereplője. A megjelenés még egy picit odébb van, de már most el lehet kezdeni azon agyalni, milyen kiadásban szeretnénk beszerezni a Ubisoft alkotását.

Hirdetés

A játék alapkiadása, vagyis a Standard Edition értelemszerűen a többség számára készült, mert ez csak az alapjátékot tartalmazza, így valószínűleg ezt fogják a legtöbben beszerezni. Ennél eggyel jobb és drágább változat a Gold Steelbook Edition, ami a Legion mellett magában foglal egy menő fémtokot, illetve a szezonbérletet, ami új missziókat, hősöket és egyéb apróságokat ad hozzá a játékhoz. Ráadásul ha ezt választjuk, három nappal korábban játszhatunk, mint a többiek.

A lépcső következő foka az Ultimate Edition. Ebben szintén megtalálható a szezonbérlet és a korai hozzáférés is, ezeken felül pedig jár még hozzá az Ultimate Pack, ami tartalmazza a hősökből és maszkokból álló Urban Jungle Packet, valamint négy hétnyi VIP státuszt. Ez utóbbinak köszönhetően 30%-kal gyorsabban gyűjthetjük az XP-t és a játékbeli pénzt.

A Watch Dogs legnagyobb rajongóinak pedig itt van a Collector's Edition, ami a legtöbb jóságot tartalmazza. Először is jár a kiadás mellé egy 38 cm-es Lighting Ded Coronet maszk, ami két darab AAA elemmel működik, tehát nagy valószínűséggel világít is. Emellett a vásárlók kapnak még egy exkluzív fémtokot, egy kétoldalas propaganda posztert, illetve három matricát. Ráadásul a korábban említett digitális jóságok mindegyike, tehát a szezonbérlet, a korai hozzáférés és az Ultimate Pack is belekerül a csomagba.

Egyébként ha bizalmat szavazunk a srácoknak, és előrendeljük a játékot, akkor megszerezhetjük a Golden King Packet, amiben összesen három játékbeli skin található. Ezekkel autónkat, maszkunkat, illetve fegyverünket tupírozhatjuk fel egy kicsit.

Nektek melyik kiadás tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)