Hirdetés

E3 2019 - brutális a Wolfenstein: Youngblood új trailere

|

Biztosak voltunk benne, hogy William J. Blazkowicz lányai nem fognak finomkodni, de a Wolfenstein: Youngblood legújabb kedvcsinálója minden képzeletünket túlszárnyalta.

Hirdetés

Mi már akkor rápörögtünk a Wolfenstein: The New Colossus spin-offjaként funkcionáló Youngbloodra, mikor márciusban megnéztük a sztori előzetest, amelyből kiderült, hogy milyen lesz az időben 1980-ig ugorva és Párizsba utazva, Blazko lányait irányítva szétcsapni a nácik között. 

Hirdetés

Már a korábbi videót látva sem volt kétségünk afelől, hogy a Wolfenstein: Youngblood esetében sem fogja majd vissza magát a játékot fejlesztő MachineGames, az új trailer pedig csak még inkább meggyőzött minket arról, hogy egy újabb gyors iramú, véres és badass élmény vár ránk. A látottak alapján kooperatívan lesz a legnagyobb élmény végigjátszani, de akkor sincs vész, ha egyedül megyünk neki, az egyik testvért ilyenkor a gép irányítja. 

A Wolfenstein: Youngblood július 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switch-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)