Hirdetés

E3 2019 - ezekkel bővült a Microsoft konferencia alatt az Xbox Game Pass kínálata

|

Négy újabb cím érhető el a szolgáltatáson keresztül, ráadásul ezek közül az egyik több játékot is tartalmaz.

Hirdetés

Az egészen remek Xbox Game Passnak is jutott egy kis idő az Xbox idei E3-as bemutatóján megfelelő pátoszban természetesen. Szó esett a dolog PC-s és Ultimate változatáról (bár ezekről szinte előre tudni lehetett mindent), és közben még néhány új, egészen remek belépőt is bejelentettek, ha már egybegyűltünk szépen.

Hirdetés

Temérdek másik játék mellett mostantól kezdve elérhető a kínálatban a Batman: Arkham Knight, a még csak néhány hónapja megjelent Metro Exodus (ami a PC-s csomagba is érkezik, tehát vége az Epic-exkluzivitásnak), a Hollow Knight: Voidheart Edition, valamint a Borderlands: The Handsome Collection. Ez utóbbi magában foglalja a Borderlands 2-t és a Borderlands: The Pre-Sequelt, és az ezekhez tartozó összes DLC-t.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)