Hirdetés

E3 2019 - a Microsoft leleplezte az Xbox előadás időpontját

|

Még magyar idő szerint sem lesz túl későn az esemény, szóval nem kell aggódni a másnapi kelés miatt.

Hirdetés

Azt már korábban megtudtuk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan valószínűleg idén sem fogunk unatkozni a Microsoft E3-as sajtókonferenciáján. Most pedig az is kiderült, hogy egészen pontosan mikor rajtol el a buli.

Hirdetés

A csapat bejelentette, hogy az Xbox idei E3-as előadása június 9-én, magyar idő szerint este 10 órakor kerül megrendezésre, és több felületen, köztük a Mixeren és a Twitchen is figyelhetjük az eseményeket. Még nem tudni, hogy miféle bejelentésekkel készülnek a srácok, de nem lennénk meglepve, ha szóba kerülne a két következő generációs Xbox konzol, illetve az is, hogy az utóbbi időben felvásárolt stúdiók miken dolgoznak jelenleg. A Microsoft ígéretei szerint ez lesz a cég történetének legnagyszabásúbb E3-as előadása. 

Ma este 11-kor elstartol egy egyórás Inside Xbox közvetítés, ahol az idei E3 lesz a fő téma, úgyhogy remélhetőleg többet is megtudunk majd a Microsoft terveiről. Ti milyen újdonságokra számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)