Hirdetés

E3 2019 - Xbox sajtókonferencia élő közvetítés

|

Június 9-én megtudhatjuk, hogyan képzeli el a Microsoft a gaming jövőjét. Kövesd te is az év egyik legjobban várt előadását!

Hirdetés

Új Xboxok, új szolgáltatások, új játékok - nagy durranás lehet az Xbox idei E3-as sajtókonferenciája, mely ráadásul azzal is kiemelt figyelmet kaphat, hogy az első lesz a sorban. 

Hirdetés

A műsor június 9-én, este 22:00-kor kezdődik. A tavaly belengetett, várhatóan 2020-ban megjelenő új Xbox konzolokról garantáltan fogunk hallani ezt-azt, ha nem is mindent. Szó eshet a Project xCloud néven emlegetett streaming szolgáltatásról, mellyel akár mobilokon is játszhatunk majd xboxos címekkel. Persze a játékok sem maradnak ki: lesz Halo Infinite, Gears 5, Gears Tactics, Ori and the Will of the Wisps, Age of Empires IV, Battletoads, hallhatunk a Sea of Thieves újdonságairól, az új Fable-ről, és elképzelhető, hogy a Cyberpunk 2077, valamint a The Outer Worlds is megjelenik.

Ha szeretnétek élőben követni, nézzetek vissza ide, és indítsátok el az alábbi streamet:

Watch live video from Xbox on www.twitch.tv

Az E3 2019 többi előadásának időpontját itt találjátok meg, a legfrissebb híreket pedig aloldalunkon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)