Hirdetés

E3 2019 - egyre biztosabbnak tűnik, hogy megmutatják az új Xbox konzolokat

|

A Microsoft egy rövid, de sokat sejtető bejegyzést tett közzé a Twitteren.

Hirdetés

Már hosszú ideje érkeznek különböző pletykák az új Xbox konzolok, vagyis a Lockhart és az Anaconda kapcsán, de míg PS5 fronton más hivatalos specifikációkat is kaptunk a tervezést vezető mérnöktől, itt egyelőre csak a híresztelésekre vagyunk utalva. Ezen hatalmasat változtathat az idei E3, most pedig egy újabb jel mutat arra, hogy bizony itt villanthatja meg a Microsoft először a következő konzolgenerációt. 

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán ugyanis a Microsoft egy igazán sejtelmes egysorost osztott meg a Twitteren. A szöveg szerint az idei E3-ra meghívott valami újat. A "valami új" alatt pedig igazán kézenfekvő lenne, ha az új Xbox masinákra gondolna a cég. Bár tényleg ez tűnik a legvalószínűbbnek, nem szabad azért elfeledkezni egy másik eshetőségről sem.

Az is elképzelhető ugyanis, hogy a Nintendóval kapcsolatos és ugyancsak sokszor és sok helyen pletykált együttműködésről lesz szó, és a Microsoft ezt a kollaborációt hívta életre, erről mesél majd az E3-on. Igazán érdekes lenne Xbox Live-val felvértezett Nintendo Switch konzolokat látni a Microsoft E3-as előadásán, de ez azért 2019-ben már korántsem annyira elképzelhetetlen, mint pár évvel ezelőtt lett volna. 

Szerintetek mi az a nagy újdonság, amit a Microsoft az E3-ra "talált fel"? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)