Hirdetés

Digitálisan sem lesz megtartva az E3 2020?

|

Elképzelhető, hogy még online se követhetjük majd nyomon a játékvilág legnagyobb eseményét. Persze azért így sem maradunk új bejelentések és előadások nélkül, van, aki készségesen segít.

Hirdetés

Több egyéb rendezvény mellett az idei E3 sem kerül megrendezésre a koronavírus-járvány miatt, szóval egyelőre csak találgatni tudunk, hogyan oldják meg a kiadók az újdonságok bejelentését. Elmetélileg online követhetjük majd nyomon az esemény történéseit, de egy friss pletyka szerint erre sem fog sor kerülni.

Hirdetés

A videojáték-iparral behatóan foglalkozó Mike Futter úgy értesült, hogy az ESA törölte a digitális E3-ra vonatkozó terveit, így pedig elvileg még online sem lesz megtartva a buli. Ehelyett a vállalat gyakorlatilag a kiadókra és a fejlesztőkre bízza a különböző újdonságok bejelentését. Jelenleg pletykaként érdemes kezelni ezt az információt, de Futter szerint valamikor a héten megtörténhet a hivatalos bejelentés is. 

Arról már mindenesetre hallottunk nemrég, hogy az amerikai IGN összefogja majd több nagyobb kiadó előadását is, szóval nekik köszönhetően biztosan láthatjuk majd a Summer of Gaming nevezetű livestreamen keresztül a 2K Games, a Square Enix, a SEGA, a Bandai Namco, az Amazon, a Google Stadia, a Twitter, a Devolver Digital, a THQ Nordic, és több más fontos iparági szereplő újdonságait is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)