Hirdetés

Szavazz: szerinted lesz még valaha E3?

|

Az idei évet alapvetően a koronavírus mosta el, de lássuk be, az E3 egy ideje már eleve küzd saját magával, identitásával, és az egyre foghíjasabb résztvevőkkel. Szavazzuk meg gyorsan a jövőjét!

Hirdetés

Tegnap lett hivatalos - meglehetősen hosszadalmas vívódás után -, hogy nem lesz E3 2020. Az ok viszonylag egyszerűnek tűnik: a koronavírus egyre növekvő kockázata miatt világszerte mondják le a nagy rendezvényeket (a hazai helyzetről itt olvashattok), így most racionálisnak tűnt ez a lépés, de vajon tényleg csak ez a rendkívüli helyzet lehet veszélyes a rendezvényre? 

Hirdetés

Évek óta problémás az E3 identitása, már az EA és a Sony is külön utakon jár, és idén könnyen bebizonyosodhat, hogy a Nintendo Directhez hasonlóan alapvetően olcsóbban, de azonos felhajtás mellett a legtöbb kiadó el tudja intézni saját címeinek bemutatását. Ha ez maradéktalanul így történik, akkor a szervezők még nagyobb gondban lehetnek, eleve beszédes volt, hogy a 25 éves rendezvény megújításával megbízott iam8bit nem sokkal ezelőtt lelépett

Persze a hivatalos álláspont egyelőre az, hogy mindenképpen lesz E3 2021, de hát mi más is lenne, mi most ne a nyilatkozatokat elemezzük, hanem induljunk ki saját gondolatmenetünkből! Eljárt az E3 felett az idő? A 4K streamek korában össze kell még trombitálni a sajtót ekkora eseményre? Mit gondoltok, mi lesz a rendezvény jövője? Szavazzatok, aztán mondjátok el véleményeteket részletesen a kommentek között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)