Hirdetés

Erre számíthatunk a nagy cégektől E3 2020-as sajtókonferenciák helyett

|

Az E3 2020 elmarad, de ez nem jelenti, hogy a bejelentések is. Többen nyilatkoztak a terveikről.

Hirdetés

Hosszú idő után most először fordul elő, hogy a videojátékipar legfontosabb rendezvényét lefújják. Az E3 természetesen sok máshoz hasonlóan a koronavírus miatt marad el, és egyelőre sok a kérdés azzal kapcsolatban, hogy mi pótolhatja az így keletkezett űrt. A megfejtés alighanem minden esetben a livestream.

Hirdetés

A tavalyi évben a Microsoft, a Ubisoft, a Bethesda és a Square Enix tartott sajtótájékoztatót; a PlayStation nem vett részt a rendezvényen, az Electronic Arts rászervezte saját eseményét, az EA Playt az E3-ra, a Nintendo a szokásos Directtel jelentkezett, és ott volt még a PC Gaming Show, ami ugye nem egyetlen kiadó műsora.

Az Xbox újdonságai kapcsán egy "digitális esemény" során tudhatunk majd meg mindent, melynek részleteit és dátumát néhány héten belül elárulják.

A Ubisoft hasonlót tervez, csak "digitális élménynek" nevezi. Valószínűleg mindkettő valamilyen élő közvetítés lesz, tehát igazából annyi különbség várható, hogy nem tapsol majd az élő közönség a nagy pillanatoknál.

Az Electronic Arts még nem döntötte el, törli-e az EA Play-t. A Nintendo szomorú, hogy nem lehet ott, de sajtókonferencia szempontjából nem számít, hogy van-e E3 vagy nincs, mindig egy előre rögzített és összevágott, de élőben vetített Directtel készülnek.

Ahogy bárki bármit bejelent, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)