Hirdetés

Kihagyja a Sony az E3 2020-at?

|

Több forrás is azt állítja, hogy idén ismét távol maradhat az E3-tól a Sony.

Hirdetés

Mint ismeretes, 2019-ben régi hagyománynak vetett véget a PlayStation konzolok gyártója azzal, hogy kihagyta az E3-at. Döntése hátterében az áll, hogy a rendezvény sokat veszített fényéből az évek során, ott talán még nem tartunk, hogy azt mondhassuk, csupán árnyéka régi önmagának, de kétségtelenül csökkent a jelentősége. Szinte minden kiszivárog, mielőtt bármit is hivatalosan bejelentenének, emellett pedig a Nintendo gyakorlata is bizonyítja, hogy cseppet sem árt a termékének, ha nem költi egy kisebb ország éves GDP-jét E3-as jelenlétre.

Hirdetés

A VGC mellett mindannyiunk kedvenc játékipari elemzője, Michael Pachter is találgatásba bocsátkozott, és arra jutott, hogy minimum bizonytalan a Sony idei részvétele, mivel a cég minden jel szerint stratégiát váltott, és fontosabbnak tartja, hogy közvetlenül szóljon a fogyasztókhoz, mintsem a kereskedelmi partnerek és a sajtó munkatársai kedvéért eljárja a szokásos pávatáncot. Miközben egy hasonló lépés kétségtelenül jár néhány előnnyel, a kockázatokat sem szabad lebecsülni, mert előfordulhat, hogy az Xbox Series X kedvéért tényleg akkora felhajtást csap a Microsoft, hogy mindenki az ott látottakról fog beszélni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)