Hirdetés

Hivatalos: nem lesz E3 2020

|

A koronavírus miatti aggályokra hivatkozva fújták le az év legfontosabb videojátékos eseményét.

Hirdetés

Sok szempontból lesz nagyon fontos az idei év a videojátékiparban, de az elmúlt években jelentőségéből egyre jobban veszítő E3 számára is sorsdöntő lehet. Ha a fejlesztők, kiadók úgy látják, hogy a rendezvény nélkül is elmondhatnak és megmutathatnak mindent, lehet, hogy jövőre már nem a koronavírus miatt fogják elkaszálni. 

Hirdetés

A hivatalos tájékoztatás szerint az E3 mögött álló ESA illetékesei partnercégekkel egyeztetve arra jutottak, egészségügyi és biztonsági okokból is a június 9-11. közé tervezett show lelövése a legjobb döntés. Jelenleg azon dolgoznak, hogy egy "online élmény" keretében hozhassák el a bejelentéseket 2020 júniusában - tehát alighanem livestreamek lesznek, és az újságírók nem kapnak majd lehetőséget arra, hogy kipróbálják a játékokat, elmondják tapasztalataikat, vagy személyesen hallgassák meg, mit mondanak a cégek. (Nem kapunk Cyberpunk 2077 dzsekit vagy szobrot sem.)

Jelen állás szerint a gamescomot megtartják, ha addigra javulás mutatkozik, de ez még a jövő kérdése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)