Hirdetés

E3 2021 - Nintendo livestream

|

A Nintendo megmutatja, mi fogja meglepően sok időnket elrabolni a következő hónapokban.

Hirdetés

UPDATE: Sajnos nem lesz élő stream nálunk, mert a Nintendo nem engedi a közvetítést, részletek itt!

Korábban írtuk: Ahogy az általában a dolgokkal lenni szokott, a Nintendo játékai sem tetszhetnek mindenkinek, de aki fogékony a könnyed, családbarát kalandokra, csúnyán rácsavarodhat néhány Switch-exkluzívra. Az Animal Crossing: New Horizons elképesztő sikere után várhatóan idén is kaszál majd a vállalat, ha mással nem, a Pokémon Brilliant Diamonddal és Shining Pearllel.

Június 15-én 18:00-kor egy 40 perces előadás során ismerhetjük meg a várható újdonságokat, és az sem kizárt, hogy bemutatkozik végre a sokat pletykált, 4K-képes Switch Pro.

Hirdetés

Jellemzően nem tudjuk, milyen játékok bukkannak majd fel, de merjük tippelni, hogy ott lesz a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, a többször újrakezdett Metroid Prime 4, illetve a már említett Pokémon játékok. Egy új Donkey Kongnak tudnánk örülni, és meglepődnénk, ha a Zelda 35. évfordulójára a BotW 2-n és a Skyward Sword HD-n nem készülne még valamivel a kiadó. De vajon eljött már a Mario Kart 9 ideje, vagy még hagyják, hogy a Mario Kart 8 Deluxe fusson egy kicsit? Meglátjuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Kövessétek az előadást élőben itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)