Hirdetés

E3 2021 - Square Enix livestream

|

Idén is tart előadást a Square Enix, de vajon a nyugati játékosokat célzó játékok vagy a japán piacra szánt újdonságok lesznek többségben?

Hirdetés

A Square Enix Presents előadások változó színvonallal térnek vissza évről évre, de a kiadó birtokában van néhány olyan franchise, ami miatt érdemes figyelemmel kísérni a műsorokat. Idén is izgatottak vagyunk, részben azért, mert bemutatkozik a közelmúltban a Deus Ex és Tomb Raider franchise-okkal foglalkozó Eidos Montréal vadonatúj projektje, ami a pletykák szerint egy A galaxis őrzői játék lesz.

A műsor június 13-án 21:15-kor veszi kezdetét, és YouTube csatornánkon Kacival együtt izgulhatjátok majd végig, de a streamet alább is megtalálhatjátok.

Hirdetés

Nehéz megtippelni, hogy mire számíthatunk a 40 percesre tervezett show keretében, de néhány, nyugaton rétegjátéknak tekinthető JRPG mellett azért az európai és amerikai közönség számára érdekes játékok felbukkanása is várható. Szomorúak lennénk, ha a Final Fantasy 16-ról (vagy a Final Fantasy VII: Remake portjairól, további darabjairól) nem esne szó, és borítékolható, hogy a Life is Strange: True Colors, valamint a Life is Strange: Remastered megjelenik az eseményen valamilyen formában. Szintén esélyes a Forspoken és a Babylon's Fall felbukkanása, és a Marvel's Avengers jövőjéről is hallani fogunk néhány szót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hírekről, mint mindig, most is beszámolunk írásos formában, így ha nem tudjátok vagy nem szeretnétek élőben követni az előadást, látogassatok vissza a gamestar.hu-ra! Ha pedig épp ráértek, itt tudtok bekapcsolódni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)