Hirdetés

E3 2021 - Xbox & Bethesda Showcase livestream

|

Minden eddiginél tartalmasabb műsorra számíthatunk, hiszen az Xbox és a Bethesda idén közös show-ban részletezi várható újdonságait az E3 2021-en.

Hirdetés

Korábban mind az Xbox, mind a Bethesda képes volt megtölteni egy-másfél órát a saját bejelentéseivel, de idén, miután utóbbi csatlakozott az Xbox Game Studios nagy családjához, közös műsorral készülnek. Lehet, hogy ezt így érezték helyesnek, lehet, hogy a Bethesda egyébként sem tudna most annyi mindent mondani, hogy külön műsort szervezzen, de akárhogy is, izgatottan várjuk, mivel áll elő idén a két csapat.

Az Xbox & Bethesda Games Showcase ezúttal június 13-án 19:00-kor veszi kezdetét, és velünk együtt követhetitek a másfél órásra tervezett show-t. 

Hirdetés

Biztos, hogy lesznek meglepetések, ahogy az is, hogy újabb részleteket tudunk meg a Halo Infinite-ről, jó eséllyel szó esik a jelen állás szerint csak PC-re és PlayStation 5-re megjelenő Deathloopról és Ghostwire: Tokyóról, valamint a Psychonauts 2-ről, a Microsoft Flight Simulator xboxos változatáról és az Age of Empires IV-ről. Ezen felül csak találgatni tudunk (mint azt ebben a sokkal hosszabb cikkben tettük): lesz vajon Starfield? Mi a helyzet a Hellblade folytatásával? Hogy áll vajon a Fable, az Avowed, a Perfect Dark, a State of Decay 2 és a Forza Motorsport fejlesztése? Kapunk idén Forza Horizon 5-öt? 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Akárhogy is, kapcsolódjatok be, vagy ha épp nem alkalmas az időpont, figyeljétek a gamestar.hu-t, minden fontos hírről beszámolunk, és írásos összefoglaló is lesz. Közben ne feledjétek, most 300 Ft 3 hónapra a Game Pass, és tennénk egy kisebb összeget arra, hogy a show után majd pláne nem akarjátok kihagyni ezt az akciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)