Hirdetés

E3 - Az Activison/Blizzard távol marad

|

A világ egyik legnagyobb kiadója, az Activison/Blizzard ma egy közleményben tudatta a világgal, hogy nem óhajtanak megjelenni az idei E3-on.

Hirdetés

A tavalyi esztendőben radikális változásokon esett át a korábban világ legnagyobb játékkiállításának titulált E3. A költségek lefaragása érdekében új helyszínt kapott a rendezvény és a korábbi csillogás és pompa helyett szűk körben tartott előadásokból állt a kiállítás.

e3333.jpg
 

Helyszíni tudósítónk, Ender sem volt túlságosan elragadtatva a látottaktól, így hát nem túl meglepő, hogy a nagyobb kiadók idén úgy döntöttek, hogy távol maradnak a közös szalonnasütéstől. Ugyan a szervezőség idén visszatér korábbi sikereinek színhelyére, a los angeles-i Convention Center-be, mégis úgy döntött az Activison/Blizzard duó, hogy az idei esztendőben nem állít ki semmit.

Érdekesség, hogy az E3 első napjával egyidőben, inkább egy saját szervezésű bulin rántja le a leplet a csapat több nagyszabású projektjéről, így valószínűleg a Call of Duty 5-ről és a Guitar Hero IV-ről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)