Hirdetés

A Bethesda nem tart több E3-as konferenciát?

|

Bár az idei év egyik legjobb sajtókonferenciája a Bethesdáé volt, a kiadó egyáltalán nem biztos benne, hogy jövőre, vagy bármikor a jövőben újra kiállnának az E3 színpadára.

Hirdetés

Pete Hines igencsak felkapott ember lett mostanság, az E3 után sokan próbálják meg mikrofonvégre kapni a Bethesda marketinges főnökét, aki készségesen válaszolt is a felmerülő kérdésekre. Most a kiadó jövőbeli E3-as szereplése volt a téma.

"Nem vagyok benne biztos, hogy jövőre is tartunk konferenciát." - nyilatkozta Hines a The Telegraph-nak. "Nem tudom, hogy tartunk-e még valaha egyáltalán. Idén jó ötletnek tűnt a dolog, egy ilyen konferencián sokkal több embert meg tudunk szólítani, mintha csak egy standunk lett volna a csarnokban. Nem tudom mennyien voltak idén az E3-on, de tegyük fel, hogy 40.000-en. Nincs az az isten, hogy ennyien odamennek mindent megnézni. Szerencse, ha 4 ilyet találsz."

"Úgy éreztük, hogy ha már van egy ilyen portfóliónk, akkor azt úgy kell bemutatnunk, hogy mindenki lássa, függetlenül attól, hogy itt van-e a helyszínen vagy nincs. Bárki, aki kíváncsi a Fallout 4-re, az megnézheti a játékot. Nem akarunk bármit elrejteni vagy bárkit is kizárni, legyenek azok az újságírók, a rajongók vagy bárki." - tette hozzá.

A 2016-os E3  június 14-16 közt kerül megrendezésre, és ha minden jól megy, addigra a Bethesda most bejelentett játékai kivétel nélkül megjelennek, így elég valószínűnek tűnik, hogy jövőre közel sem lesz ilyen erős a felhozatal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)