Hirdetés

E3 2017 - októberben jöhet az új Wolfenstein

|

Véletlenül kiderült egy dátum, ami még akár a The New Colossus megjelenésének időpontja is lehet.

Hirdetés

Abban már most is majdnem biztosak vagyunk, hogy a Wolfenstein: The New Colossus az idei E3-on kerül bejelentésre (nyilván a Bethesda színpadán), viszont könnyen lehet, hogy hamarabb fog megjelenni a játék, mint azt vártuk.

Az Amazon.de oldalára került fel a játék, ahol az október 27-es megjelenési dátum szerepel. Korábban már szó volt arról, hogy a Machine Games sok ideje dolgozik a Wolfensteinen, szóval még az is előfordulhat, hogy már tényleg majdnem készen áll a megjelenéshez. A Bethesda marketingigazgatója szerint különben nincs is miért aggódnunk, hiszen elmondása szerint őrületes lesz a játék, persze ezt azért előbb megnéznénk a saját szemünkkel is.

Egyébként ha tényleg ezen a napon adják ki, akkor komolyan fel kell kötniük a gatyát, hiszen jelen értesüléseink szerint aznap esedékes az Assassin's Creed-sorozat nagy visszatérése is a szériát teljesen megújító Assassin's Creed Origins formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)