Hirdetés

E3 2017 - látványos Dragon Ball FighterZ videókon Goku és a többiek

|

Ugyan hatalmas meglepetések nem kerültek a Dragon Ball FighterZ E3-as gameplay videóiba, a készülő verekedős játék így is elég mutatós.

Hirdetés

A két, vegyes kritikai fogadtatásban részesült Xenoverse rész után egy sallangmentes 2D-s verekedős játékban tér vissza a a Dragon Ball konzolokra és PC-kre. A jövőre rajtoló Dragon Ball FighterZ ugyan látszólag sok meglepetést nem tartogat a műfaj rajongóinak, a játékmenet egyáltalán nem tűnik unalmasnak.

Hirdetés

A Bandai Namco által kiadott két meccs felvételét jobb, ha az eredeti, 1080p-s felbontáson nézitek, különben a YouTube tömörítése homályos pacákká változtatja a villámgyors támadások animációit. De ha ez megvan, a két videóban láthatjuk, hogyan működnek a Dragon Ball FighterZ csapatos jellegéből adódó mechanizmusok, mint karaktercserék, vagy az assistok. Egyébként az aminéhoz méltóan az egyes karakterek elhullását követően is egy elég látványos animációval indul újra a küzdelem, úgyhogy egyelőre úgy tűnik, a prezentációra nem lehet majd panaszunk.

Nektek hogy tetszik eddig a FighterZ?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)