Hirdetés

E3 2019 - bejelentik a Godzilla vs. Kongot?

|

Egyes kósza pletykák szerint az idei E3-on bejelentésre kerül egy verekedős játék, amelyben a klasszikus japán kaiju filmek szörnyeit ereszthetjük majd egymásnak.

Hirdetés

Az E3 előtt rengeteg különböző pletyka terjed el, amelyek között sajnos nagyon sok a szándékosan félrevezető kitaláció, viszont figyelembe véve a legújabb filmet, egy Godzilla játéknak még akár lehet is valóságalapja.

Hirdetés

A legújabb híresztelések szerint az Arc System Works (akik a Dragon Ball rajongóknak már bizonyára ismerősek) egy Godzilla vs Kong adaptáción dolgozik, amely természetesen egy verekedős játék lesz a legismertebb japán kaiju filmek főszereplőit felvonultatva, mint például King Gidorah, Mothra, Gamera vagy Mecha-Godzilla.

Ez a pletyka egyébként a 4chanról származik, szóval valószínűleg érdemes extra óvatossággal kezelni, de azért teljesen nem kell elvetni, egyrészt mert nem ez lenne az első alkalom, hogy egy pletyka igaznak bizonyul, másrészt pedig egyáltalán nem tűnik légből kapott ötletnek egy ilyen játék megjelenése a nemrég bemutatott film premierjének környékén.

Mindenesetre már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön az igazság, hiszen a hétvégén elkezdődik az E3. Ti mit gondoltok? Szívesen játszanátok egy ilyen játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)