Hirdetés

Több forrás szerint is elmarad az E3 2020

|

A hivatalos közleménnyel még adósok a szervezők, de újságírók mellett már a kiadók is arról számolnak be, hogy idén elmarad az Electronic Entertainment Expo,

Hirdetés

Ma arra ébredtünk, hogy számos egymástól független forrás is arról számolt be, hogy a koronavírus-fenyegetettség miatt nem fogják megrendezni 2020-ban a videojátékipar legnagyobb éves eseményét, az E3-at. Erre korábban a rendezvény történetében még sosem volt példa. A Sonyról tudtuk, hogy idén is kihagyja az expót, de a többi nagy kiadó és fejlesztő gőzerővel készült az E3-ra, jó eséllyel a következő konzolgeneráció fontos címei közül is sokat láthattunk volna itt. 

Hirdetés

Az újságírói szakmai több fontos szereplője, Jason Schreier, Patrick Klepek, és Mike Futter is arról számolt be, hogy forrásaik szerint törölni fogják az idei Electronic Entertainment Expót, vagyis a Los Angeles-i E3-at. Mindezeken felül még a Devolver Digital kiadó is azt javasolta egy rövid tweetben, hogy mindenki mondja le az E3 miatt vásárolt repülőjegyeit és lefoglalt szállásait. 

Az E3-at szervező Entertainment Software Association (ESA) egyelőre még nem kommentálta hivatalosan a híreszteléseket, de már nem húzhatják sokáig a dolgot, muszáj lesz valamit mondaniuk. Természetesen azonnal beszámolunk róla, amint megérkezik egy hivatalos közlemény is az E3 törlése kapcsán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)