Hirdetés

Szavazz: neked melyik volt idén a kedvenc E3-as előadásod?

|

Most a GSO olvasói dönthetnek a 2017-es E3-as konferenciák legjobbjáról, válaszd ki te is a kedvencedet!

Hirdetés

Tegnap már mi is felállítottunk egy sorrendet, a 2017-es E3 konferenciái kapcsán, de természetesen egy pillanatig sem gondoljuk, hogy a mi toplistánk megkérdőjelezhetetlen lenne. Most rajtatok a sor, ti fogjátok eldönteni a GSO olvasóinak összesített sorrendjét.

Hirdetés

Ha esetleg lemaradtatok volna bármelyik E3-as előadásról, akkor összefoglalóinkban részletesen olvashattatok a Microsoft, a Bethesda, a Ubisoft és a Sony konferenciájáról, bármennyire kínos is volt újra a PC Gaming Show, ezt sem hagytuk ki, valamint írtunk a Nintendo szokásos módon levetítette előre felvett videójáról is. Most ezek közül kell kiválasztanotok a legjobbat, a listába bedobtuk még a Devolver produkcióját is, kár lett volna kihagyni.

A szavazás menete végtelenül egyszerű, de ezt ti már pontosan tudjátok. Mindössze annyi a feladatotok, hogy rábökjetek az alábbi felsorolásban a számotokra legkedvesebb E3-as előadásra. Ha ránk hallgattok, akkor döntésetek meghozatalánál nem csak azt veszitek figyelembe, hogy az adott konferencián mennyi ütős játékot villantottak, hanem az előadás felépítését és a befektetett energiát is szem előtt tartjátok. Lent a kommentek között pedig jöhet majd a részletes kifejtés is, hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)