Hirdetés

E3 2017 - most sem tart sajtótájékoztatót a Nintendo

|

A Nintendo tartja magát az eddigi megoldásához, és ezúttal sem fog élőben előadni az E3 keretein belül.

Hirdetés

A Nintendo már 2013 óta a Nintendo Directen és a Treehouse streamjein szokta lerendezni a bejelentéseit, ezúttal sem lesz másképp.

"Nem fogunk nagy sajtótájékoztatót tartani a befektetőknek, elemzőknek, és a média tagjainak" - jelentette ki Tatsumi Kimishima, a Nintendo elnöke.

A vezető hozzátette, hogy a Nintendo of America a jövőben jelenti majd be, hogy mik a terveik a 2017-es E3-ra. Talán nem lövünk mellé nagyon, ha arra tippelünk, hogy a Nintendo Switch lassan csordogáló címeit fogják mutogatni élő adásban.

Leginkább a Super Mario Odyssey kapcsán számítunk új infókra és videókra, mivel az majd csak az ünnepek alatt fog megjelenni. A verekedős móka, az ARMS egy nappal az E3 után jelenik meg, a Splatoon 2 pedig július 21-én, így van rá esély, hogy ezekből is látunk majd újdonságokat.

Remélhetőleg azért külső fejlesztők címeiről is szó esik majd. Azt tudjuk, hogy a Nintendo több csapattal is megállapodott már (például az NBA2k18 és a FIFA 18 is jönnek olyan játékok mellett, mint a Skyrim és a PayDay 2), de jó lenne ezekről többet is hallani. Főleg azt megtudni, hogy a már ismert címek mennyire újulhatnak meg, tudnak majd újat mutatni Switchen.

Az E3 2017 június 13-tól 15-ig tart majd, és természetesen minden infót leszállítunk nektek majd az eseményről, mivel idén is kint lesz a GS, és persze itthon is csapkodjuk a billentyűzetet látástól vakulásig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)