Hirdetés

Egy halom játékot jelentett be a Nintendo az E3 előtt

|

A Nintendo idén is szembemegy a konvenciókkal és egy rakás játékot már az E3 előtt lelepleznek. Dr. Mario újra rendel, Sonic pedig az olimpián próbál szerencsét

Hirdetés

A tavalyi E3-on mindenki élőben tartotta a saját előadását, kivéve a Nintendo, akik egy felvételt küldtek az expóra. A kiadó idén is csavart egyet a bejelentések szokott menetén és egy halom játékról már most, két héttel a show előtt lerántotta a leplet.

A Direct Micro legfrissebb epizódja egy kicsit kellemetlen ugyan a viccesnek szánt, de sokszor inkább csak nevetséges effektek miatt, de ez mit sem von le a bejelentések értékéből. Nemcsak Chibi-Robo tér vissza (méghozzá egy Amiibóval kiegészítve), hanem Dr. Mario is felveszi a kesztyűt a 3DS játékosok nagy örömére.

Visszatér a Pokemon Mistery Dungeon, Mario és Sonic pedig már a 2016-os brazíliai olimpiára készülnek, ráadásul nemcsak 3DS-en, hanem Wii U-n is kapunk némi exkluzív tartalmat. Sorolhatnám még napestig a bejelentéseket, de inkább nézzétek meg a videót, amiből minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)