Hirdetés

E3 Visszaszámlálás - 2012.05.21. Nintendo Wii U

|

Összeült a GameStar első kerekasztala, hogy az idei E3 kapcsán a Nintendo új konzoljának esélyeit latolgassák. Chava, mazur és aDaM a kamerák előtt, indul az E3 Visszaszámlálás!

Hirdetés

Sajnos a hang nem tökéletes (technika ördöge, a hétfő démona, a csend átka), de azért így is követhető a beszélgetés, a most játékkínálattal érkező Wii U pedig megéri a figyelmet.



aDaM vezényletével (akinek csodás hangja sajnos igen bizonytalan) mazur és Chava beszélget a Nintendo új konzoljáról, a ti véleményeteket pedig várjuk a hozzászólások között.

 

Ahogy korábban is jeleztük, mostantól igyekszünk minden nap új videós tartalmat adni nektek az E3 előtt (és persze alatt is), figyeljétek a GSO-t és a Facebook oldalunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)