Hirdetés

Megvan az idei EA Play-en kipróbálható címek teljes listája

|

Sok izgalmas játék van felsorolva az EA Play idei menüjén, köztük az új Need for Speed élménnyel.

Hirdetés

Az EA bejelentette az idei EA Play programját és leadta azt a listát is, amin a kipróbálható címek szerepelnek. Olyan játékok vannak kilistázva, mint a Star Wars Battlefront II és a még be nem mutatott Need for Speed.

A listának a két fenti csoda a fénypontja, a többi sport, illetve mobiljáték (mondjuk Mocsy és HP a Star Wars: Galaxy of Heroes megszállottjai, ők egészen biztosan rápörögnek majd az új tartalomra). Még külön érdekesség, hogy a Nintendo Switchre készülő FIFA is kipróbálható lesz az EA rendezvényén.

A játszható címek listája:

Star Wars Battlefront II
FIFA 18
Madden NFL 18
NBA LIVE 18
A legújabb Need for Speed élmény
The Sims Mobile és The Sims 4
Battlefield 1: In The Name of the Tsar
Új Star Wars: Galaxy of Heroes és Titanfall 2 tartalmak
Madden NFL Mobile
NBA LIVE Mobile
EA SPORTS FIFA a Nintendo Switch-en

A helyszínen Nas, DJ Green Lantern, és Dave East is fellép majd, hogy a bulizni vágyó gamerek se maradjanak szárazon. Az EA Play Fanfest a műsor mindenki számára nyitott része lesz, amit június 10-től 12-ig lehet majd látogatni.

Titeket mi mozgat meg az Electronic Arts fenti kínálatából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)