Hirdetés

Napi romantika: egy Battlefield streamer az EA Play-en kérte meg barátnője kezét

|

A lánykérésnél az EA munkatársai is besegítettek, így a videós egész stílusosan bonyolította le a dolgot.

Hirdetés

Lezajlott az idei E3-at megelőző EA Play, amely során rengeteg friss anyagot láthattunk a kiadó új játékairól, de a bemutatók után, amikor már lazább lett a hangulat és a jelenlévők kipróbálhatták az újdonságokat, a MugsTV néven futó youtuber elérkezettnek látta az időt, hogy megkérje barátnője, OoLaLa87 kezét, aki nem mellesleg szintén videózik. Ilyen egy modern romantikus sztori.

A videós kapott egy kis segítséget az EA Play szervezőitől is, ugyanis behozatott velük egy Battlefield 1-es fa battlepacket a mit sem sejtő párjának, ám a láda ezúttal nem játékbeli jóságokat rejtett, hanem egy eljegyzési gyűrűt. OoLaLa87 végül igent mondott, és még videó is készült az aranyos jelenetről, amit alább megnézhettek.

Sok boldogságot és még annál is több közösen eltöltött játékórákat kívánunk nekik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)