Hirdetés

Szavazz: Hogy tetszett az idei EA Play?

|

Az Electronic Arts egy korrekt előadást tartott az E3 előtt, de nekünk van egy kis hiányérzetünk. Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Furcsa, hogy az EA saját rendezvényén mindössze egy órát szánt a sajtókonferenciára, és több fontos játékot nem érintett.

Volt persze Star Wars: Battlefront II, Need for Speed Payback, Battlefield 1, FIFA 18, NBA Live 18, Madden NFL 18, sőt, láthattuk az első kockákat a BioWare újdonságából, az Anthemből és a Brothers: A Tale of Two Sons fejlesztőinek újdonságából, az A Way Outból, de nem mutattak semmit a Visceral elvileg jövőre érkező Star Wars játékából, nem jelentettek be új kiegészítőt a The Old Republichoz, és nem esett szó a The Sims sorozatról sem. Amit láttunk, az tetszett, de nehezen hisszük el, hogy tényleg csak ennyit tudtak mutatni.

Ti mit gondoltok? Mondjátok el kommentben!

EA Play-es híreinket megtaláljátok erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)