Hirdetés

EA Play - ezért nem esett szó a Visceral Star Wars játékáról

|

Tavaly már mutatott egy kicsit belőle, idén viszont teljesen kihagyta előadásából az EA a Visceral kötelékében készülő Star Wars játékot. Amy Hennig elmondta, miért.

Hirdetés

Vártuk, hogy az EA Play sajtókonferencia során megint lesz egy összefoglaló videó arról, hogy áll most a kiadó a Star Wars projektekkel. Ez elmaradt, a show során csak a Star Wars Battlefront 2 képviseltette magát, utána, a levezető műsorban pedig a Galaxy of Heroesról esett néhány szó.

Persze lehetett sejteni, mi a nagyon egyszerű magyarázat, és teljesen logikus is: az EA nem akarja tökönrúgni magát azzal, hogy egy régóta várt, de sokára érkező Star Wars projektet mutogat a Battlefront 2 megjelenésének évében. Most az kell, hogy mindenki a DICE játékával foglalkozzon, senkinek eszébe se jusson jobban várni a Visceral-féle TPS-t. Amy Hennig, a játék írója azért megnyugtatott mindenkit, hogy keményen dolgoznak, nincs mitől félni, csak ez a BF2 éve most.

2018 elejéig valószínűleg nem érkeznek új infók, pedig nagyon izgatottak vagyunk már.

Az EA Play aloldalunkon megtaláljátok az előadás során bejelentett újdonságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)