Hirdetés

Edge of Nowhere - az Insomniac a Riftre fejleszt

|

A Sunset Overdrive fejlesztőcsapata a PlayStation 4-es Ratchet and Clank mellett készít egy exkluzív játékot az Oculus Rift számára is, ami az Edge of Nowhere névre hallgat.

Hirdetés

Nem különösebben volt acélos az Oculus Rift E3 előtt tartott rövid konferenciája, viszont egy-két meglepetésre azért így is futotta nekik: a saját kontroller mellett leleplezték az Isomniac Games által fejlesztett exkluzív játékot, az Edge of Nowhere-t is.  

Az Insomniac legutóbb az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive-ot készítette, jelenleg pedig a PS4-es Ratchet and Clank remake-en dolgozik, viszont még így is maradt ideje arra, hogy saját címmel lássa el az Oculus VR-eszközét. Az Edge of Nowhere egy TPS kalandjáték, amely játszható lesz az E3 alatt és a csapat most mutatott is belőle egy rövid kedvcsinálót, melyben egy elveszett sarkvidéki expedíció keresésére küldenek minket. Persze a helyzet nem olyan egyszerű, mint amilyennek lennie kéne, így dolgunkat többek között egy Cthulhu-szerű csápos lény is nehezíti majd: 

A játékot bemutató Ted Price,az Insomniac egyik fejlesztője szerint az Edge of Nowhere-ben minden oldalról az ismeretlen vesz minket körül és semmi sem az lesz majd, aminek látszik. A megjelenési dátumra, az árazásra és a további részletekre valószínűleg az E3-ig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)