Hirdetés

Egy nagyon várt Ubisoft játék már biztosan nem lesz ott a 2021-es E3-on

|

Azt gondoltuk, hogy pár nap múlva a Prince of Persia: The Sands of Time Remake megjelenési dátumát is tudni fogjuk, de erről már most lemondhatunk.

Hirdetés

Eredetileg 2021. január 21-én kellett volna megjelennie a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-nek, de annyian háborogtak az első ízelítők láttán, hogy a Ubisoft (szerencsére) a halasztás mellett döntött. Sokan gondolták úgy, hogy ennyi idő azért elegendő lehetett a csiszolgatásra és az idei E3-on már egy új hivatalos megjelenési dátummal is meglepnek bennünket az illetékesek.

A helyzet azonban végül az, hogy nem csak a dátummal maradnak adósaink, hanem úgy általában ki fogja hagyni a show-t a Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

Hirdetés

Minderről a játék hivatalos Twitter-oldalán tettek ki nemrég egy közleményt, melyben az is olvasható, hogy 2022-es megjelenést terveznek, és nagyon jól haladnak ebben az irányban. Pontos részleteket azonban egyelőre nem tudnak megosztani velünk. Kár érte, mindenesetre abban azért megegyezhetünk, hogy inkább késsen a ramake, mintsem pocsék állapotban jelenjen meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)