Hirdetés

Egy új videóval együtt megjelenési dátumot is kapott a Psychonauts 2

|

Hatalmas műsort csinál az idei E3 alatt a Microsoft, a Psychonauts 2 megjelenési dátumának bejelentése sem maradhatott el.

Hirdetés

Ezerrel dübörög a redmondi cég E3-mas konferenciája, amely során sok más rendkívül izgalmas játék mellett a már nagyon várt platformerről, a Psychonauts 2-ről is kaptunk új információkat. Ugyan a Microsoft már magáénak tudhatja a Double Fine csapatát, akik a Psychonauts 2-t is fejlesztik, a játék mégsem lesz exkluzív a platformjaikon, a PlayStation tulajdonosok is csatlakozhatnak majd a bulihoz.

Hirdetés

Arról már korábban is írtunk nektek, hogy a Microsoft felvásárlása pozitív hatással volt a fejlesztésre, most pedig már végre az is kiderült, hogy mikor jön pontosan a játék, amivel kapcsolatban már korábban is voltak pletykák. A dátum ezzel a videóval karöltve érkezett:

A Psychonauts 2 tehát augusztus 25-én érkezik Xbox konzolokra, PC-re és PlayStation 4-re egyaránt és ahogyan az elvárható volt, az első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)